Predaja donacije podjetja Pikapolonica

Predaja donacije podjetja Pikapolonica

27.06.2017

Uspešno ptujsko podjetje Pikapolonica, ki se ukvarja s prodajo otroške opreme in oblačil, že vrsto let sodeluje s ptujsko bolnišnico. Tudi tokrat so dokazali, da so izjemno, družbeno odgovorno podjetje. Naši najmlajši pacienti se bodo tako razveselili 300 novih pižamic v roza in modri barvi.

Sabina Čepon, vodja marketinga v Pikapolonici je ob predaji donacije obljubila, da bodo tudi v bodoče ostali zvesti lokalnemu okolju. Ob novi takšni priložnosti se zagotovo tradicionalno srečamo ob začetku leta, ko podjetje obdari prvorojence.

Za donacijo so se v imenu bolnišnice zahvalili Aleksander Voda, vodja upravno – tehničnih služb, predstojnica otroškega oddelka Vera Gušić Ljepović, dr. med., spec. pediatrije in Irena Pulko, strokovni vodja zdravstvene nege otroškega oddelka.  

Akcijo zbiranja pižamic je v letošnjem letu preko družbenih omrežij zagnala tudi mlada mamica Saška Voglar, ki je na otroškem oddelku, kjer sicer letno zdravijo okrog 1.300 otrok, nekaj dni preživela s svojo hčerkico. Na tak način se je nabralo nekaj čez 100 pižamic, iz lastnih sredstev pa jih je donirala tudi Iza Malovič.

Tako podjetju Pikapolonica, kakor tudi vsem, ki ste pižamice donirali sami, se v ptujski bolnišnici iskreno zahvaljujemo!

Bronja Habjanič

 
 
 

Stopite v stik z nami

Stopite v stik z nami

SPLOŠNA BOLNIŠNICA
dr. Jožeta Potrča PTUJ
Potrčeva cesta 23
SI-2250 Ptuj 

T: +386 (0)2 749 14 00

F: +386 (0)2 749 16 30

E: tajnistvo@sb-ptuj.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.