Brigita Cvetko, dr. med., specialistka oftalmologije, je štajerska specialistka sekundarne stopnje leta 2019!

Brigita Cvetko, dr. med., specialistka oftalmologije, je štajerska specialistka sekundarne stopnje leta 2019!

02.12.2019

Medijska hiša Večer je v sodelovanju z Zdravniško zbornico Slovenije že drugo leto zapored nagradila dobre, srčne, strokovne, predane, presežne posameznike in time, ki v naši regiji pišejo pozitivne zgodbe za ljudi. Njihovi pacienti so se jim z oddajo glasu tako zahvalili za ves trud in prijaznost, ki se vse prevečkrat zdita samoumevna.

Brigita Cvetko je specializacijo opravljala na očesnem oddelku UKC Maribor in na Očesni kliniki v Ljubljani, kjer si je pridobila bogato strokovno znanje. V naši bolnišnici z veliko predanostjo, skrbnostjo in posluhom za paciente opravlja delo specialistke oftalmologinje. Svoje strokovno znanje izpopolnjuje z udeležbo na seminarjih, mednarodnih kongresih in različnih delavnicah. Ob vsej predanosti delu in pacientom, je tudi mama štirih otrok.

V Bolnišnici Ptuj smo izjemno ponosni na našo oftalmologinjo, ki s svojo srčnostjo in posluhom za sočloveka prevzame slehernega pacienta. Ob prejemu nagrade ji iskreno čestitamo!

Bronja Habjanič

 
 
 
 

Stopite v stik z nami

Stopite v stik z nami

SPLOŠNA BOLNIŠNICA
dr. Jožeta Potrča PTUJ
Potrčeva cesta 23
SI-2250 Ptuj 

T: +386 (0)2 749 14 00

F: +386 (0)2 749 16 30

E: tajnistvo@sb-ptuj.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.