Športne igre slovenskih bolnišnic 2019

Športne igre slovenskih bolnišnic 2019

02.10.2019

Čudovita sončna sobota, 14. septembra, štart skoraj polnega avtobusa izpred naše bolnišnice, destinacija Bled, kjer so potekale zdaj že tradicionalne športne igre slovenskih bolnišnic.

Boljše in nasmejane družbe si skorajda ne bi mogli želeti. Vreme je bilo kot naročeno, da dan preživimo na prostem, Blejsko jezero pa je mnoge zvabilo tudi h kopanju, ki sicer ni bila tekmovalna disciplina tega dne.

Motivacija je bila na vrhuncu, kar nas je tudi gnalo k doseganju športnih rezultatov. Aktivni smo bili povsod, kar je na koncu privedlo do odličnih rezultatov. V našo bolnišnico smo prinesli kar štiri pokale! Suzana Komperšak je bila 2. v tenisu, Mojca Završnik 3. na veslaških simulatorjih, Primož Ciglar 3. pri lokostrelstvu ter Milena Gabrovec, Dušanka Rižnar in Lidija Kosec 3. pri balinanju. Pohvale gredo tudi vsem našim ostalim udeležencem, ki so dosegli veliko vidnih uvrstitev v različnih disciplinah vse tja do desetega mesta in marsikomu je zmanjkalo samo kanček sreče do pokala. Odlični ste bili!

Ekipno je naša bolnišnica zasedla več kot fantastično 6. mesto izmed 24 sodelujočih bolnišnic! Bravo mi!

Zahvala za pozitivno vzdušje gre vsem sodelujočim in organizatorju iger za dobro izvedbo, kakor tudi vsem ostalim, ki ste nas bodrili, da smo dosegli tako dobre rezultate. Pozabiti ne smemo niti na našo navijaško skupino, ki je bila z neumorno Natašo iz PBZ oddelka na čelu, najboljša od vseh. Prav tako gre zahvala naši direktorici, ki zelo podpira takšne dogodke, ki prav gotovo izboljšujejo samo klimo v bolnišnici.

Dokazali smo, da se znamo imeti dobro tudi izven bolnišničnih zidov in da znamo stopiti skupaj ter zastopati našo bolnišnico.

Se vidimo prihodnje leto!

Bronja Habjanič

 
 
 

Stopite v stik z nami

Stopite v stik z nami

SPLOŠNA BOLNIŠNICA
dr. Jožeta Potrča PTUJ
Potrčeva cesta 23
SI-2250 Ptuj 

T: +386 (0)2 749 14 00

F: +386 (0)2 749 16 30

E: tajnistvo@sb-ptuj.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.