Teden dojenja na ginekološko – porodnem oddelku Bolnišnice Ptuj

Teden dojenja na ginekološko – porodnem oddelku Bolnišnice Ptuj

12.10.2018

Teden dojenja na ginekološko – porodnem oddelku Bolnišnice Ptuj


Ob letošnjem svetovnem tednu dojenja, ki poteka pod geslom »Dojenje: dober temelj za življenje«, se ob predstavitvi prednosti dojenja in prikazu nekaterih napačnih prepričanj o njem posvečamo tudi izjemno aktualni problematiki trženja industrijsko pripravljene hrane za dojenčke, tudi nadomestkov materinega mleka (imenovanih tudi mlečne formule). Tako prispevamo k osveščanju nosečnic in mater, staršev dojenčkov ter vseh drugih, ki si želijo zagotoviti kar najboljše zdravje najmlajših, obenem pa osvetljujemo, da sta laktacija in dojenje tudi pomembni javnozdravstveni tematiki.


Na ginekološko - porodnem oddelku Bolnišnice Ptuj smo se odločili, da naredimo promocijo na temo DOJENJE in sicer v sredo, 10. 10. 2018. V čakalnici ginekološke ambulante smo predvajali film o dojenju, prikazali prednosti materinega mleka in odgovarjali na vprašanja. Promocija je potekala od 9. do 13. ure.


Bronja Habjanič

 
 
 

Stopite v stik z nami

Stopite v stik z nami

SPLOŠNA BOLNIŠNICA
dr. Jožeta Potrča PTUJ
Potrčeva cesta 23
SI-2250 Ptuj 

T: +386 (0)2 749 14 00

F: +386 (0)2 749 16 30

E: tajnistvo@sb-ptuj.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.