Dan odprtih vrat ginekološko – porodnega oddelka

Dan odprtih vrat ginekološko – porodnega oddelka

15.06.2018

Zaposleni ginekološko – porodnega oddelka so tudi letos pripravili zdaj že tradicionalni dan odprtih vrat svojega oddelka, kjer bodoče mamice in očete seznanijo s porodom in obporodno skrbjo in nego za njihove novorojenčke.

Kot pojasnjuje pobudnica dneva odprtih vrat Damijana Bosilj, specialistka ginekologije in porodništva, je vizija razvoja njihovega dela takšna, da prilagodijo potek poroda vsaki porodnici, seveda v skladu s strokovnimi smernicami.

Vsi zaposleni na oddelku – od zdravnikov, babic, pediatrov in medicinskih sester se trudijo, da bi mamice od njih odšle s pozitivno izkušnjo. Bodočim porodnicam so tudi tokrat zaposleni pokazali porodne sobe in oddelek ter jim predstavili vse možnosti poroda, ki jih omogočajo.

Od Dnevu odprtih vrat je bil prikazan tudi film o dojenju, saj je ptujska porodnišnica tudi novorojencem prijazna porodnišnica, kjer se dojenje spodbuja.

Bronja Habjanič

 
 
 
 

Stopite v stik z nami

Stopite v stik z nami

SPLOŠNA BOLNIŠNICA
dr. Jožeta Potrča PTUJ
Potrčeva cesta 23
SI-2250 Ptuj 

T: +386 (0)2 749 14 00

F: +386 (0)2 749 16 30

E: tajnistvo@sb-ptuj.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.