2. ginekološko srečanje v Grand hotelu Primus

2. ginekološko srečanje v Grand hotelu Primus

16.11.2017

2. ginekološko srečanje v Grand hotelu Primus
»Obravnava na sekundarnem nivoju«
Organizatorji že drugega, velikega ginekološkega srečanja na Ptuju, so bili tudi tokrat zaposleni na ginekološko – porodnem oddelku Splošne bolnišnice dr. Jožeta Potrča Ptuj. Udeležba ginekologov in porodničarjev, bilo jih je več kot 100, je tudi tokrat pokazala, kako koristna so tovrstna srečanja za izmenjavo strokovnih praks.
Srečanje, ki je potekalo 20. oktobra v Grand Hotelu Primus je postreglo s številnimi zanimivimi predavanji, od perinatologije do splošne ginekologije, kontracepcije in načrtovanja družine, o tem, kako poteka porod v vodi, o akupunkturi v nosečnosti, o rojstvu posebnega otroka, kontracepciji po porodu. Posebej so se posvetili tudi svetu onkraj stroke in kriznemu komuniciranju z bolniki in svojci.
Leta 2015 go ginekologi in porodničarji iz Splošne bolnišnice dr. Jožeta Potrča Ptuj organizirali prvo ginekološko srečanje zaposlenih v slovenskih bolnišnicah. Že takoj po prvem srečanju so se organizatorji strinjali, da mora to postati tradicionalni dogodek in se odločili, da ga bodo organizirali bienalno.
Tudi tokrat gredo vse pohvale organizatorkama dogodka – našima ginekologinjama, Damijani Bosilj in Petri Krajnc, ki sta s strani udeležencev prejeli številne pohvale za odlično organizirano srečanje. Ponosni smo, da ravno ptujska bolnišnica premore takšne strokovnjake, ki svoje delo z veseljem in največjo odgovornostjo opravljajo ob vsakem času in z največjo stopnjo empatije.
Bronja Habjanič

 
 
 

Stopite v stik z nami

Stopite v stik z nami

SPLOŠNA BOLNIŠNICA
dr. Jožeta Potrča PTUJ
Potrčeva cesta 23
SI-2250 Ptuj 

T: +386 (0)2 749 14 00

F: +386 (0)2 749 16 30

E: tajnistvo@sb-ptuj.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.